Haberler

İngilizce Eğitiminde Diyalog Kurarak Konuşmanın Önemi

ingilizce-ezberleme

İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE DİYALOG KURARAK KONUŞMANIN ÖNEMİ NEDİR
WWW.KONUSARAKOGREN.COM

Günümüzde belirli kariyer hedefleri olan bireyler için yabancı dil özelliği, ekmek ve su gibi şart bir hale gelmiştir. İngilizce eğitimleribu alanda çok önemli olmakta, dünya üzerinde sahip olduğu geçerlilik ile her alanda ilk istenen özellikler arasında yer almaktadır. Öğrenciler eğitim hayatlarının bir bölümünün de yurt dışı eğitim almak istemekte bu sayede çok daha akıcı bir İngilizceye sahip olmayı hedeflemektedir. Akıcı bir İngilizce için konusarakogren.com sitesinde alacağınız eğitimlerle yurt dışında dil eğitimi almış gibi kaliteli bir özellik sahibi olabileceksiniz.

Sistem çok pratik bir şekilde ilerlemektedir. Skype veya telefon ile evinizden dil eğitimi alabileceksiniz. 10-20 ve 30 dakikalık konuşma süreleri bulunmakta ve birini tercih ederek istediğiniz vakitte İngilizceyi konuşarak kalıcı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Eğitim talebinde bulunduğunuz öncelikle İngilizce seviyenizin belirlenmesi için eğitmenlerle birkaç dakika İngilizce olarak sohbet edilecek ve durumunuza göre eğitim planı hazırlanacaktır.

Sistem içerisinde kullanıcı adı ve parola ile giriş yaparak çalışma programınızı başlatabileceksiniz. Daha sonra nerede olursanız olun, İngilizce diyaloglar kurarak derslerinizi almaya başlayabileceksiniz. Zaman içerisinde dil seviyenizin arttığını görebilecek ve aktif çalışmalarla İngilizceniz çok daha akıcı bir hale gelebilecektir. Dil eğitiminde en çok yakınılan konuların başında ağırlık verilen gramer eğitimleri gelmekte, konuşma alanında yetersiz kalan eğitimler çok başarılı gramer bilgilerini de zamanla unutulmasına neden olacaktır. Cuma günleri serbest değerlendirme günleri olmakta ve gelinen seviyeniz hakkında ayrıntılı bilgiler alma fırsatı bulabilmektesiniz. Ekstra zaman ve yer ayırmanıza gerek kalmadan İngilizcenizin çok ileri düzeye çıkabilmesi bu eğitimlerle mümkün olacaktır. Yapılan sürekli pratikler ile telaffuz hatalarından, cümle kurulumlarda yaşanan aksaklıklara kadar her sorun çok daha hızlı ve kaliteli bir şekilde düzeltilebilecektir.